ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Α.Ο. Ιππόκαμπος: Γιορτή Αθλητικής Ναυαγοσωστικής 2017



Κολωνός 11/6/2017. Ο Α.Ο. Ιππόκαμπος πραγματοποίησε εορταστική εκδήλωση για την ολοκλήρωση της χρονιάς με αγωνίσματα αθλητικής ναυαγοσωστικής και ασφάλειας στο νερό. 

Παραβρέθηκαν οι Θοδωρής Μπίρμπας (Πρόεδρος Α.Ε. Χαϊδαρίου), Νίκος Καραγιάννης (Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητικών και Πολιτιστικών Υπηρεσιών Δ. Xαϊδαρίου), Δρ. Στάθης Αβραμίδης (Διευθυντής Αθλητικής Ναυαγοσωστικής ΕΟΥΔΑ), Μαρίνα Σωτηροπούλου (Εκπρόσωπος του Βουλευτή Α' Αθηνών Βασίλη Κικίλια), και Αθηνά Φωτίου (Διευθύντρια Κολυμβητηρίου Κολωνού). Οι τρεις πρώτοι τιμήθηκαν με δίπλωμα για τη συνεισφορά τους στον Ιππόκαμπο και τον υγρό στίβο αντίστοιχα. Οι αθλητές πραγματοποίησαν παρέλαση, επίδειξη αγωνισμάτων κλασικής/τεχνικής κολύμβησης, επιβίωσης στο νερό και αθλητικής ναυαγοσωστικής. Όλοι εξέφρασαν ικανοποίηση για το έργο του Ιππόκαμπου και την σημασία της αθλητικής ναυαγοσωστικής στην Ελλάδα.

ΑΠΟΝΟΜΕΣ
Εκπρόσωποι του συλλόγου απένειμαν τιμητικό δίπλωμα σε όσους προσέφεραν υπηρεσίες. Συγκεκριμένα, ο Θοδωρής Μπίρμπας (Πρόεδρος Α.Ε. Χαϊδαρίου), τιμήθηκε για την φιλοξενία που προσέφερε στον σύλλογο όταν στερήθηκε τη φυσική του έδρα λόγω καταιγίδας. Ο Νίκος Καραγιάννης τιμήθηκε για την προσφορά του στο σύλλογο. Ο Δρ. Στάθης Αβραμίδης τιμήθηκε για την προσφορά του στον σύλλογο και τον υγρό στίβο γενικότερα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Το πρόγραμμα περιλάμβανε χαιρετισμούς, εκφώνηση του όρκου του αθλητή, τιμητικές απονομές σε επισήμους, τη διεξαγωγή ασκήσεων ατομικής επιβίωσης στο νερό, και αγωνισμάτων αθλητικής ναυαγοσωστικής, κλασικής και τεχνικής κολύμβησης.