ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μάρκος Σεφερλής: Άλλος για Survivor ... και Αθλητική Ναυαγοσωστική




ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ SURVIVOR ... ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗ

Πειραιάς 15/7/2017Έγινε η παραλαβή του Εγχειριδίου Ευ Αγωνίζεσθαι Αθλητικής Ναυαγοσωστικής από τον Πρεσβευτή Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Μάρκο Σεφερλή στο τέλος της θεατρικής παράστασης "Άλλος για Survivor" στο Δελφινάριο. 

Ο ταλαντούχος πρεσβευτής Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδας Μάρκος Σεφερλής, παρέλαβε από τον Διευθυντή Αθλητικής Ναυαγοσωστικής, Δρ. Στάθη Αβραμίδη το "Εγχειρίδιο Ευ Αγωνίζεσθαι Αθλητικής Ναυαγοσωστικής". Αρωγός όπως πάντα σε κάθε τι καλό που έχει στο επίκεντρό του τον άνθρωπο, είπε τον καλό του λόγο για τις προσπάθειες που κάνουμε ώστε να διαδοθεί η αθλητική ναυαγοσωστική. H αμοιβαία εκτίμηση του Μάρκου και του Στάθη έχει αποτελέσει τα τελευταία χρόνια το όχημα για την διάδοση του σπουδαίου αυτού αθλήματος. "Κάνεις μεγάλη προσπάθεια όλα αυτά τα χρόνια για να διαδόσεις αυτό το άθλημα", είπε ο Μάρκος. "Βλέπω  εσένα να δίνεις τη ζωή σου στην σκηνή, και προσπαθώ να κάνω το ίδιο", απαντά ο Στάθης. Η Επιτροπή Αθλητικής Ναυαγοσωστικής ευχαριστεί τον ταλαντούχο πρεσβευτή που "δανείζει" το αστείρευτο ταλέντο του για να σώσουμε ζωές. Σύντομα θα προβληθεί το teaser βίντεο στο οποίο ο Μάρκος θα σας προσκαλέσει στο 3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ναυαγοσωστικής.


Δες εδώ τα συναρπαστικά αγωνίσματα της αθλητικής ναυαγοσωστικής που διεξάγονται σε πισίνα, στην άμμο και στη θάλασσα. Επικοινώνησε μαζί μας για να μάθεις πως μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ναυαγοσωστικής. Αγωνίζονται αθλοσώστες ηλικίας κάτω των 8 ετών έως άνω των 70. Το σκέφτεσαι ακόμα;



Το "Εγχειρίδιο Ευ Αγωνίζεσθαι Αθλητικής Ναυαγοσωστικής" εκδόθηκε με την ευγενική χορηγία του Princess Charlene of Monaco Foundation. Τελεί υπό την αιγίδα του Ιδρύματος της Πριγκίπισσας Σαρλίν του Μονακό, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας, του ΚΕΕΛΠΝΟ, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Φυσικής Αγωγής, των Διεθνών Βραβείων Giuseppe Sciacca, του Giuseppe Sciacca Foundation, και του International Water Safety Foundation. Συγγραφείς είναι οι Δρ. Ιωάννα Μάστορα και Δρ. Στάθης Αβραμίδης.